1996 Yamaha Z 135
Info: ni gambar terbaru moto lc135. 125 dia simpan. myo 135 tpi x da disk blakang. nk kena modal lagi tu. skg x boleh la dara lagi tu
[399] 1944x2592 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: ni set baru semenjak dok kl nie. sape ada nampk tu ajk je test
[413] 2592x1944 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: haaa ni gambar motor bdk kg aku bdk johor. nampak standart tpi mantap la jugak. di sebab kan motor ni da banyak modal dia buat skang dia bt stok main je simpan dalam umag skg dia pkai lc je.
[860] 1280x960 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: time ni aku kat genting sepah. saje je jalan2 gi kuantan umah sedara member aku. boring ar malam minggu asyik layan kL je. sx skla main luar pulak polis pun tak kacau
[235] 1505x1022 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: ni lah gambar motor kawan aku yang jem rod. payah 2 time ni raya cina banyak kedai tutup. nasib baik aku pomen x ya kuar bajet banyak2. ni gambar kawan2 aku yang x pakai baju pakai seluar pendek 2 abg...
[297] 1484x1036 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: gambar ni semasa aku gan kawan2 konvoi gi jB. time tu pun sebab aku balik kg aku kt kluang jdi bile da sampai sane terus la gi jB. tapi time ni tak ramai sebab semua takut motor tak sampai. sampai jb ...
[311] 1505x1050 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: gambar ni aku tak ingat bile masa nya. yang aku ingat aku gan member aku konvoi gi bandar melaka. mato aku yang kiri sekali yang depan tu motor abg aku. aku gan abg aku satu kepala
[315] 1494x1056 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: ni gambar motor aku paling terbaru
[455] 640x480 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: ni las stail aku malam minggu turun town. Time aku gile motor polis tak la macam sekarang asyik oprasi ajer
[378] 1435x1025 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
Info: ni la motor budk kg tp dok kt KL. time ni aku bujang lagi gambar ni aku ambik semasa aku dok kat kilang tempat aku kerja. kat situ lah rumah kat situ lah kilang aku. Banyak jugak modal aku guna waktu ...
[380] 1440x976 / madie
bandar baru bangi Malaysia
 
   
       
       
       
10 Photos were returned


Links:
Full listing of members with this bike [1]
Listing of members who have photos [1]

Return to the BikePics 1996 Yamaha Z 135 Page
Return to the BikePics Yamaha Z 135 Page
Return to the BikePics Yamaha Page
1997-2014 Bikepics PTY LTD